Αρχική

 

Εταιρεία

Ο ιδρυτής της εταιρείας Μπατας Μότορς ΑE ,Χρήστος Μπατας δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου για πάνω από 35 χρόνια.
Σε όλη αυτή την περίοδο, έχει ασχοληθεί με όλους τους τομείς που αφορούν την αυτοκίνηση και πάντα μέσα από την συνεργασία του, σαν επίσημος έμπορος και επισκευαστής γνωστών μαρκών.

Αποτέλεσμα των συνεργασιών αυτών είναι το γεγονός ότι, έχει αποκτήσει τόσο ο ίδιος, όσο και το προσωπικό του σημαντική εξειδίκευση και απεριόριστη εκπαίδευση, στους τομείς πωλήσεων, επισκευής και φανοποιείας,σε σύγχρονα μηχανήματα, και σε  συστήματα ποιότητας και αυστηρού ελέγχου .
Η αυστηρή προσήλωση στην διατήρηση της σωστής σχέσης με τον πελάτη, στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και στη χρήση άριστης ποιότητας υλικών, ήταν και είναι σημείο αναφοράς και φιλοσοφία ζωής .

Στην σημερινή δύσκολη συγκυρία, η επιχείρηση στηριζόμενη κατά βάση στην οικογενειακή της μορφή, έχει κατορθώσει να επιβιώνει και να αναπτύξει πολλές νέες δραστηριότητες που ικανοποιούν τις σημερινές ανάγκες των πελατών μας .
Ειδικότερα στο χώρο της επισκευής  των αυτοκινήτων η εταιρεία Μπάτας Μότορς Α.Ε, έχει σαν συγκριτικό πλεονέκτημα  όχι μόνο τον άρτιο εξοπλισμό κυρίως όμως έχει το απαραίτητο εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να καλύψει και την πιο δύσκολη και απαιτητική περίπτωση.
Είναι δε, σημείο αναφοράς οι εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας και των πελατών μας.

Από την μια τα υλικά που χρησιμοποιούνται, ο πλήρης εξοπλισμός σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πελατοκεντρική μας αντίληψη είναι όχι απλώς ζητούμενα αλλά δεδομένα.

Λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας, έχουμε πέραν της γνώσης και της εξειδίκευσης και την δυνατότητα επαφών με όλο το κύκλωμα του αυτοκινήτου, την κατανόηση των θεμάτων που  δημιουργούνται γύρω από τα ατυχήματα και την πλήρη αντιμετώπιση τους.

Στις  εγκαταστάσεις μας επί της οδού Κλεισθένους 198 στο Γέρακα, διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο group vag  και χώρους για Φ/Β .
Πέραν των ανωτέρω, έχουμε ειδικευτεί στην τοποθέτηση υγραερίου, υδρογόνου αλλά και σε βελτιώσεις είτε αισθητικά είτε αναβαθμίσεις μηχανικές .

Στην εποχή της κρίσης εμείς μπορούμε να προσαρμοστούμε πολύ πιο άνετα, προσφέροντας υπηρεσίες που είναι  πάντα στην σωστή σχέση τιμής -αξίας .
 

Που θα μας βρείτε

ΜΠΑΤΑΣ ΜΟΤΟΡΣ ΑΕ
ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 198 ΓΕΡΑΚΑΣ , τηλ. 2108105200, fax 2106131955
batasmotors@gmail.com